Je bent me er eentje!

story telling Fotograaf & ideeën generator

hoor je "OEPS" geen zorgen dit levert supertoffe foto's op!

Meer over mij?

Nederlands met Engels combineren. Why not? Taal is dynamisch, net zoals het leven. Een neerlandicus ben ik niet. Wat ik wel ben? Een conceptueel beelddenker. Als beelddenker denk ik niet in taal. Mijn visueel vermogen is sterker. Is dit erg? Natuurlijk niet. Dit levert juist de beelden op die men in woorden wil zeggen of beter gezegd vertel ik graag een verhaal doormiddel van afbeeldingen. Als story telling fotograaf breng ik graag jouw verhaal, de emotie en niet geheel onbelangrijk de momenten die samensmelten in beeld.

Ook binnen de fotografie staat de techniek niet stil. Voor mijn persoonlijke ontwikkeling neem ik regelmatig deel aan master classes, cursussen en workshops. Met als favoriet de masterclass light shaping van Brendan de Clercq. Iedere keer weer leerzaam en superleuk om steeds weer te worden uitgedaagd. Verbazingwekkend hoeveel er nog te leren valt over het schilderen met licht (de fotografie).

Als je mij ‘oeps’ hoort zeggen, dan loopt bij mij vaak op een onschuldige spontane komische wijze een actie net even anders. Dit levert een mooie spontane en hartelijke lach op dat weer resulteert in supertoffe beelden. No worries er gaat niks stuk. Oeps hoort gewoon bij mij net als mijn vreugdedansjes van enthousiasme. Volgens een van mijn lieve vrienden pas ik van nature de F=LMC formule toe. (fotograferen = lachen met Christina).  

Naast een noodhulpverlener in hart en nieren, smelt ik voor de alpen en de sneeuw. Schilderen met licht vind ik magisch. Naast een sterke intuïtie kan ik snel overgaan tot actie en ben ik op mijn best in een projectmatige omgeving. Dit alles komt naast mijn dagelijkse baan ook goed tot zijn recht binnen de story telling fotografie. ‘Ja’ ook ik vind dingen spannend en kan mij onzeker voelen. Herkenbaar? Gelukkig en fijn. Ik ben een mens, jij ook? Zoals ik naar het leven kijk is elk persoon en ieder moment uniek. Zoals de titel het zegt: ‘JE BENT ME ER EENTJE’

Statische foto’s zijn passé. Zijn wie je bent is leuk. Ben je op zoek naar een fotograaf die op een relaxte en creatieve wijze jouw unieke momenten vastlegt, dan ben je hier op de perfecte plek. Alles begint met een klik via het contactknop.

Alles start met een klik. laten we met elkaar in contact komen!

Beginnen met chatten
1
Heb je een vraag?
Hallo 👋
Hoe kan ik jou van dienst zijn?